lossepladsen

Aldeles uden censur - Unleash yourself

17 maj, 2006

Nyt alias

I en tråd på mavepusteren har jeg berettiget fået noget røg for aliaset "Jenz". Jeg har benyttet lejligheden til at ændre det til ¥z, som fremover vil være mit tag i blogospheren.

Jeg fik stavemåden i fødselsdagsgave af Kenn for ca. 10 år siden, men har aldrig fået det brugt. Nu kommer det langt om længe til ære og værdighed.

19 Kommentarer:

At maj 18, 2006 6:02 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Mærkelig stavemåde. Som regel er det mest relevant, at spørge fødselaren om en ønskeseddel først. Så går man ikke galt i byen og kan også spare en masse spildtid og misforståelser. Må indrømme, at hvis jeg fik en fornærmende stavemåde i gave ville jeg bytte den og ikke bruge den.

 
At maj 18, 2006 10:21 PM, Blogger ¥z skrev ...

Nu kendte han mig så godt, at han vidste, det ville falde i god jord. Både ham og mig var og er nemlig til det mærkelige - det, der skiller sig ud af den grå fordummende dagligdag, og gør verden til et spændende sted.

Et andet supervigtigt aspekt i stavemåden og andre lignende halvinfantile ordlege er, at de med meget enkle midler sætter gang i tankerne hos folk. To tegn var alt hvad der skulle til for at f.eks. du gik i gang med at tænke.

Mission accomplished.

 
At maj 18, 2006 10:27 PM, Blogger Kenn Munk skrev ...

¡Hola antispin!

Hvorfor er den fornærmende?
fordi det er en møntfod?
du må huske på at det er den japanske mands møntfod og dermed meget, meget sejere end nogen anden møntfod vi nogen sinde har trådt på.

 
At maj 19, 2006 12:22 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Den japanske møntfod står ikke på min ønskeseddel, det gør en numerolog heller ikke. Det sidste betragter jeg som en dyb fornærmelse. Hvis jeg vil skifte navn, bliver det efter mit eget valg og ikke et dikteret af andre.

Jeg vil ikke deltage i mærkelige missioner på din losseplads, hvor ting hives frem og tillægges mærkelige og nye uønskede betydninger, som måske også er nedværdigende. Skift hørebriller, jeg tror du har valgt forkert indgangsvinkel (eller bliv mentalundersøgt).

 
At maj 19, 2006 2:13 PM, Blogger ¥z skrev ...

Det har altså ikke noget med numerologi at gøre, anti.

Det er bare en sjov fonetisk jongleren. Du ved, Yen+z = Jens.

Det er ikke tænkt at det skulle fornærme eller nedværdige nogen.

At tage et Yen-tegn og sætte det sammen med et z, og med det skabe en ny hidtil uset helhed kan sammenlignes med DJ’ens scratchmusik, hvor der pustes nyt liv i gammelt materiale - hvor de enkelte delelementer dels respektfuldt kommer til udtryk hver for sig men sammen også danner et selvstendigt hele. 1+1 giver pludselig 3. Den slags kaldes for synergi og bør bestemt være noget man er åben overfor i så mange sammenhænge som muligt. Tænk selv tanken til ende og brug det til hvad du vil.

 
At maj 19, 2006 2:52 PM, Blogger ¥z skrev ...

Læg mærke til forskellen på synergi og numerologi.

 
At maj 20, 2006 12:30 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Jeg er ikke åben overfor den slags i alle sammenhænge. F.eks. er det kun jeg, der har ejendomsret over mig og mit og det tillader jeg ikke den mærkelige form for substitution og addition du lægger op til og roser. Hvert niveau hvert sine love. Der kan f.eks. ikke sættes lighedstegn mellem ting og mennesker. Det svarer til at sætte mennesker på hylde og det er vold (og ondt).

 
At maj 20, 2006 2:53 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Jeg vil godt lige efterlade en kommentar til din losseplads. Som du fremlægger sagerne synes jeg snarere det kan kaldes en vekselautomat. Også det er mig æstetisk imod.

Hvis Nogen, som dig, fandt på at jeg, mine erfaringer, venner og ting pludselig skulle veksles om til noget andet end det er, så ville den Nogen begå vold mod sagesløs og af mig betragtes som en pervers psykopat.

Mine ting og deres sted er ikke en losseplads og alle ting er mine, med god samvittighed. Ingen af mine ting er gældsat og ingen har pant i dem. Evt. taknemmelighedsgæld står udelukkende under min forvaltningsret og kan ikke veksles for anden mønt. M.a.o. skylder jeg ingen min underkastelse til nogen form for magtmisbrug, nedgøring og karaktermord.

Din skole er et tyranni uden selvkritik. Du er som en fundamentalistisk Søren i Toyotareklamen uden sans for naturlig tilgang til det du ønsker. Ikke at jeg anerkender mennesket som en Toyota, der skal tilpasses købers ønsker, for det gør jeg ikke. Mennesker er ikke maskiner og hvis man som Ventegodt tror det og behandler efter det, så burde man tvangsindskrives til mentalundersøgelse.

 
At maj 21, 2006 6:46 PM, Blogger ¥z skrev ...

Er du æstetisk imod vekselautomater? Øh, synes du sådan nogle er grimme?
Uddyb gerne, så det giver mening.

Så er der ellers heller ingen andre end dig, der snakker om at nogen bliver forceret til at skifte venner, erfaringer og ting ud. Så den perverse psykopat (hvis der er en sådan) i denne debat og dens grundlag er hverken mig eller Kenn.

På samme måde må din sammenligning med mennesker og maskiner stå for din helt egen regning. Jeg har aldrig påstået noget, i den retning.

Den essens, jeg mener at kunne trække ud af dine kryptiske indlæg må være noget med at du mener, jeg er blevet pålagt et navn i mod min vilje. Et navn, som skulle erstatte det, jeg i forvejen havde - og det bruger du så en del krudt på at harcelere over. Og så er det vel på tide, at jeg slår fast, at det overhovedet ikke er sådan, det forholder sig.

Jeg fik stavemåden i fødselsdagsgave af Kenn for 10 år siden. Jeg havde i forvejen en stavemåde, som jeg på det tidspunkt var godt tilfreds med. Som anskueliggørende metafor, vil sige, det svarer til at jeg på det tidspunkt havde 1000 kr. Jeg fik så 1000 kr mere i fødselsdagsgave. Dem havde jeg ikke umiddelbart brug for, så jeg satte dem i banken. Her ti år senere er de 1000 kr, jeg havde i forvejen brugt op, og derfor hæver jeg nu det indsatte beløb.

Ellers så er jeg da glad på dine vegne over at du føler, du ikke skylder nogen noget. Skål på det.

 
At maj 21, 2006 7:57 PM, Anonymous Anonym skrev ...

antispin, bemærk at der er tale om et alias.

 
At maj 22, 2006 5:18 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Er navne ikke bare sigende?

 
At maj 24, 2006 12:57 AM, Anonymous Anonym skrev ...

I ved hvad KBH er og det er ikke en by. Derfor vil jeg ikke have den slags pensionsopsparing Jenz taler om. Jeg vil heller ikke have det navn Uffe vil give mig. Antispin betyder kun anti-spin og gælder også jeres fordrejninger af virkeligheden.

I øvrigt, ved I hvem der har brugt mit gamle skur som losseplads for nogle forældede sommerhusbilag underskrevet Lars? Der var også smidt en pose ris oveni. Der var også plantet et tomt kassettebånd med Guns and Roses i en malerspand. Ingen af delene har nogensinde før været i min varetægt og jeg har aldrig lavet regnskaber for andre end mig selv. Jeg fandt først genstandene under oprydning da jeg skulle flytte.

I ved jo så meget andet, så det ved I nok også.

 
At maj 25, 2006 3:20 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Lobo, jeg hører ikke stemmer og antispin betyder ikke anti-bevidsthed, tværtimod er det netop udtryk for en bevidsthed stærkere end den underbevidsthed, som spinnet vil manipulere. Så knyt!

Når mine ting endevendes og omdøbes til andre navne med andre formål end de oprindelige, så er det spin og en krænkelse, som jeg med god ret kan kritisere. Når mit speciale voldtages af psykopater, som stjæler ideen og forskyder meningen til noget perverst og andet end det oprindelige, så er jeg i min gode ret til at blive vred og krænket. Det spin vil jeg ikke tillade.

Når mit hjem besættes af kriminelle rollespillere, som leger omstillingscentral hos mig og kommunikerer med hinanden gennem mig, som bliver udnyttet, bestjålet og trådt på, er jeg i min gode ret til at klage over forbrydernes sindssyge komplot og fordrejning af virkelighedens mig!

Så kom ikke til mig med dine fordrejninger af noget jeg ved bedre end dig!

 
At maj 25, 2006 8:04 PM, Blogger ¥z skrev ...

Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

 
At maj 25, 2006 8:09 PM, Blogger ¥z skrev ...

"antispin", hvis du forstod hvad Lobo skrev, ville du være enig.

 
At maj 27, 2006 3:36 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Da jeg forholder mig til realiteterne og ikke vil sluses ind i Lobos forkvaklede verdensbillede bliver han nødt til, at gøre sig forståelig på en entydig facon, som det er muligt for mentale sunde, at forholde sig til. Desuden skal han ikke prøve på, at antyde, at jeg er sindslidende fordi jeg ikke er på samme forståelsesniveau som ham, for så får han en sag på halsen!

Jeg kan ikke kraftigt nok fraråde jer, at holde jer fra indblanding i min mentale sundhed. Så stop det perverse forsøg på, at omdøbe min stavlygte (som er en fødselsdagsgave) til et Y i anden betydning. Jeg finder jeres forsøg frastødende og krænkende! Hold jer fra mit indbo og mit liv.

 
At maj 29, 2006 9:58 AM, Blogger Kenn Munk skrev ...

Hey, jeg tror ikke der er nogen her der vil indblandes i din mentale tilstand.

(593488301288605301234)

 
At maj 30, 2006 12:55 AM, Anonymous Anonym skrev ...

Lov mig det! I er sgu så mærkelige, at jeg ikke vil have med jeres begrebsforvirrede verden at gøre. Så tak hvis I holder jer fra mig mentalt og fysisk.

 
At maj 30, 2006 11:32 PM, Blogger ¥z skrev ...

Definér "mærkelig". Skal det forstås som et absolut eller som noget relativt. Hvis det skal forstås som noget relativt, hvad er det så relativt til? Og relativt til dette, som vores mærkelighed måles udfra, hvor relativt mærkelig er du?

 

Send en kommentar

<< Til startside