lossepladsen

Aldeles uden censur - Unleash yourself

10 maj, 2006

Referencerammer

Her til morgen i børnehaven, da jeg skulle aflevere Laurits, skete der noget lidt morsomt. Vi gik ind i tegnerummet, hvor knajten kom op på en stol og fik et stykke papir. Der var en masse andre børn, og en anden voksen - en mor, der også var ved at aflevere sit barn. Hun havde ubehjælpsomt tegnet en tuttenuttet missekat ud fra en kanonisk skabelon. Altså sådan med 7-8 standardstreger. "Sådan tegner man en missekat"-agtigt.

Jeg kunne så ikke dy mig for at tegne en tegning til Laurits på hans papir. Det blev Pegasus, der stolt stejlede og spredte sine vinger ud, parat til at katalysere forårets komme. Laurits sagde "juhuuuh, den suser af sted i gallopfart. Pegasuus Pegasuus. Nu laver den pøller." Og så begyndte han at tegne en masse pøller, der dryssede ned på jorden.

Moderen til det andet barn spurgte om det var en "Pikachu" og fattede ikke en brik. Et andet barn, der var lidt kvikkere sagde at det var lidt ligesom en enhjørning, bare med vinger og ikke noget horn.

Åh, det er fedt at kunne tilbyde nogle referencerammer, der går lidt ud over the multi-billion-dollar Pokémon media franchise og søde missekatte.

4 Kommentarer:

At maj 10, 2006 4:09 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Lettere skræmmende...

 
At maj 10, 2006 4:56 PM, Blogger ¥z skrev ...

Skræmmende er lige ordet.

 
At maj 10, 2006 5:02 PM, Blogger ¥z skrev ...

I går sagde Laurits følgende til mig:

"Nede i børnehaven siger de altså at søleoparder ikke spiser pingviner."

Og så måtte jeg jo til at forklare ham at så vidste han altså mere end dem. Jeg håber, han blev overbevist.

 
At maj 22, 2006 5:20 PM, Anonymous Anonym skrev ...

herfra kan gøres opmærksom på at den pågældende hest faktisk hedder Hegasus

 

Send en kommentar

<< Til startside