lossepladsen

Aldeles uden censur - Unleash yourself

16 april, 2006

Strøtanker om bloggen III

Hvis du ikke allerede har en blog, så lav en. Det fører en masse godt med sig. Når man går og overvejer hvad man kan skrive, har man øjnene åbne og lægger mærke til en masse ting hele tiden - frem for at gå halvsovende igennem dagligdagen. Jeg tror også, man tvinger sig selv til at opleve noget mere, end man ellers ville gøre. På den måde får man altså mere indhold i livet på flere måder. Og man tænker mere over tingene - vender og drejer hver en sten. Jeg er sikker på at hvis man kunne lave en undersøgelse over det, ville man kunne konstatere at bloggere lever længere en mennesker, der ikke blogger - alt andet lige.

Jeg var i Silkeborg igår med Jesper for at nyde en øl ved åen og se en soap - rigtig fin film i øvrigt. Da vi sad der i forårssolen og snakkede om alt muligt, kom samtalen også ind på den her blog. Jesper syntes, det var lidt en skam, at der ikke var mere diskussion og debat, og så kom han med alle tiders gode forslag: "Hvad med om du opretter nogle falske brugere, der kommer med alle mulige tåbelige indlæg? Det er sådan man starter den slags."

Ha! Det er sjovt. Det vil jeg klart gøre. Her er et foreløbigt persongalleri over denne blogs nye falske debatører:

Arne: Stiller op for Tværsocialistisk liste i Svendborg, lærer på en kommuneskole, ser frem til at gå på efterløn om et halvt år.
Gerda: Receptionist i en tøjkæde. Enlig mor til tre børn på 4,6 og 8. Kommer hjem fra arbejde kl. 18.30 hver dag, så hendes ældste datter står for det huslige.
Sidi Aali Ben Abdal: Torturoffer fra Iran. Bor midlertidigt, på sjette år, på Hanstholm Asylcenter, hvor han venter på at få svar på sin ansøgning om opholdstilladelse.
Nicki: Småfascistisk handelsskoleelev. Medlem af DFU i Hillerød. Bor hjemme hos sin far, der er grovsmed og altid har været god for en ordentlig kindhest.

10 Kommentarer:

At april 16, 2006 2:15 PM, Blogger ¥z skrev ...

OK, Nicki. Jeg har lige slettet din kommentar. Den var simpelthen under bæltestedet.

 
At april 16, 2006 8:16 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Jens, jeg tror at grunden til, der ikke er mere debat på siderne er at det er umuligt at være uenig i det, du skriver. Du er jo så fantastisk klog.

 
At april 16, 2006 8:17 PM, Blogger ¥z skrev ...

OK, slap lige af, dér.

 
At april 16, 2006 8:22 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Nej, jeg mener det. Jeg tror simpelthen, at du kører det lidt for sikkert. Du skriver ikke noget, med mindre du er sikker på, der er belæg for det, og så er det jo ikke nogen angrebspunkter - nogle hjørner at tage fat i. Prøv at skrive noget, der er sådan lidt vanvittigt som udgangspunkt, og som virker lidt dækningsløst. Forvent så et forudsigeligt modsvar og kast så først dér din trumf på bordet. Det virker meget mere overlegent. Det er sådan tyrefægterne laver et godt show i Spanien. Tyrefægtning ville jo være kedeligt, hvis tyrefægteren hver gang som det første huggede tyrens hoved af. Spændingen er væk.

 
At april 16, 2006 8:42 PM, Blogger ¥z skrev ...

Oh, ok. Sådan som du kaktisk lige gjorde det?

 
At april 16, 2006 8:44 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Ja. Godt set. Jeg gør det altid når jeg er til politisk debat op til et valg. Det er sådan, jeg er kommet i kommunalbestyrelsen.

 
At april 17, 2006 10:40 AM, Blogger ¥z skrev ...

Tak til Platon, hvis konstruerede dialoger med Sokrates har været inspiration til denne bette tråd.

 
At april 17, 2006 10:41 AM, Anonymous Anonym skrev ...

Hvad mener du?

 
At maj 16, 2006 11:50 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Ja, Sidi Aali Ben Abdal har aldrig boet på Hnastholm Asylcenter, som iøvrigt har eksistret mindre end 5 år.

zz

 
At maj 19, 2006 7:43 PM, Blogger ¥z skrev ...

Neeehhj - gennemskuet!

Det havde jeg ligegodt ikke regnet med.

 

Send en kommentar

<< Til startside