lossepladsen

Aldeles uden censur - Unleash yourself

18 april, 2006

Den 8. dødssynd

Fra http://www.dismedia.dk

eller "Hvorfor jeg ikke er fan af Naser Khader"...

I går aftes så jeg to gysere. Den ene handlede om et hjemsøgt hus. Da væggene begyndte at skrælle af, og vældige CGI-animerede monstre bragede løs på de ornamenterede franske døre, var min første reaktion at kigge efter genstande i rummet, der kunne bruges som våben. De to kvindelige hovedpersoner krøb sammen i et hjørne ...

Læs hele indlægget her.


Hvor er det godt skrevet. Dismedia er hermed tilføjet i min blogroll.

3 Kommentarer:

At april 21, 2006 1:07 PM, Anonymous Anonym skrev ...

Det er meget skæg hvordan skribenten ta'r en dårlig amerikansk gyser lavet af tåbelige amerikanske mandlige filmmagere til indtægt for et kvindesyn hvis oprindelse fjæler sig i missionstågerne af de der mellemøstlige underkastelsesreligioner. læs nogle islandske sagaer og mød kvinder der ikke finder sig i noget - endda de er nedskrevet af katolske munke.
Hans fladpandethed undergraver i nogen grad hans troværdighed i det efterfølgende.

 
At april 21, 2006 6:19 PM, Blogger ¥z skrev ...

Du har muligvis ret i din argumentation om hans kvindesyn, men fordi han (muligvis) tager fejl dér, tager han ikke nødvendigvis fejl i ALT.

At slutte dét, er forkert anvendelse af induktion, hvor man af et enkelt tilfælde (specialtilfælde) konkluderer noget generelt.

 
At april 21, 2006 6:22 PM, Blogger ¥z skrev ...

Alene at have et bestemt "kvindesyn" er på samme måde for generaliserende. Om man så generelt har en mening, der går ud på at alle kvinder er vildt seje, eller tilsvarende svage. Så er det generalisering.

 

Send en kommentar

<< Til startside