lossepladsen

Aldeles uden censur - Unleash yourself

08 september, 2006

Dagens retoriske spørgsmål III

Hvad er straffen for at planlægge et butikstyveri?
Hvad er straffen for at planlægge et indbrud?
Hvad er straffen for at planlægge et mord?
Hvad er straffen for at planlægge en terroraktion?
Hvad er forskellen på at planlægge en terroraktion og at skrive en fiktiv historie om en terroraktion, f.eks. i en novelle?
Hvad er rimeligheden i alt det?

Har vi i Danmark et retsvæsen, der kan foregribe fremtiden som i filmen "Minority Report"? - Generelt eller kun når det gælder terrorisme? Hvad sker der lige for Danmark?

4 Kommentarer:

At september 08, 2006 3:06 PM, Anonymous Anonym skrev ...

vi kan vel håbe at vores retsvæsen endnu ikke er fuldstændig i magtens vold. Tvindsagen tyder vel på at det står ordentligt til eller hur?
jeg er da mere bekymret over at ham rode der omgås sandheden som om han selv har lavet den, skal være direktør for den nye tv2 radio.
tal om de blå lejesvende.

 
At september 08, 2006 7:32 PM, Blogger ¥z skrev ...

Ja, den dømmende magt går det heldigvis stadig fornuftigt med. Det er mere den lovgivende og den øverste instans af den udøvende, der kører på frihjul, i populismens (ministerpensionernes) navn. Jeg synes, det er synd at det er det, der skal være motivationen for at sidde med der, for det er ret dræbende for idealismen.

Det vigtigste for beslutningstagerne burde være beslutningen, og ikke det sekundære om at snyde flest muligt til at stemme på ens parti.

Ellers har vi et land, der er styret af de samme principper og virkemidler vi zapper væk fra, når der er reklamer i fjerneren. Styret er blevet til en pakke Kærgaarden.

Det lyder som om, jeg synes, den er rivegal. Det synes jeg sådan set også.

 
At september 10, 2006 12:36 AM, Anonymous Anonym skrev ...

det har jeg osse syntes længe.
platho'derne bestemmer

 
At september 10, 2006 9:02 PM, Blogger ¥z skrev ...

Jeps. Som du også nævnte engang, så tager man sig somme tider til hovedet, når man ser diskussionsniveauet i folketingsdebatterne.

 

Send en kommentar

<< Til startside