lossepladsen

Aldeles uden censur - Unleash yourself

29 juni, 2006

Masseødelæggelsesvåben

Jeg har altså glemt det. Måske er der nogen her, der kan hjælpe mig med at huske det. Hvad er det nu, USA skal bruge sine 9.960 atomsprænghoveder til? Det er noget med at de ikke er så meget for at masseødelæggelsesvåben er i hænderne på lande, der ikke er demokratiske. Eller hvordan er det nu det er? Hvordan var det nu ham der Junior kom til magten derovre? Var det ved et demokratisk valg, eller var det en hær af advokater, der gjorde ham til præsident?

Hvad er det nu, Rusland skal bruge sine 16.000 atomsprænghoveder til? Dette lands indbyggere sværger ellers, som USA’s, overvejende til kristendommen. Jeg har glemt hvordan den der næstekærlighed hænger sammen med de der 25.960 atomsprænghoveder. Er der nogen, der kan huske hvordan, det nu var, det hang sammen? Den kolde krig er ovre, så det kan ikke længere have noget med den at gøre.

Har de de der masseødelæggelsesvåben for at vi skal kunne føle os mere trygge? Jeg har glemt det. Er vi på de "godes" eller på de "ondes" side? Kan man overhovedet tale om sådanne?

Har du husket at stille spørgsmålstegn i dag?